Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

ZONGULDAK'TA AHİ PİLAVI İKRAMI

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında ilin ahisi seçilen Ahmet Yavuz ile birlikte, Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Esnaf Odaları Bölge Başkanı Mehmet Azman, Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Artikar ile Hayri Kandemir; Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

ZONGULDAK'TA AHİ PİLAVI İKRAMI
Paylaş:

Ziyarette, ahiliğin kardeşlik, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatma yönünde yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu, ahilik kültürünün köklü geleneklerinden aldığı güçle, esnaf ve sanatkârların toplumsal hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu vurguladı. Ziyaretin ardından Valilik önünde düzenlenen etkinliklerle Ahilik Haftası kutlandı. Çeşitli ikramların yer aldığı programda, ahiliğin değerleri vatandaşlarla buluşturuldu.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.