Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
SPOR

BAŞKAN POSBIYIK: AYDIN DEMİR VE ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli 1980 Spor Kulübü Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan iş insanı Aydın Demir ve arkadaşlarına başarılar diledi. Başkan Posbıyık, oluşacak yönetime ve kulübe geri kalan sezonda destek verilmesi çağrısında bulundu.

BAŞKAN POSBIYIK: AYDIN DEMİR VE ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM
Paylaş:

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli 1980 Spor Kulübü Genel Kurulu’nda başkanlığa adaylığını açıklayan iş insanı Aydın Demir ve yönetim kurulu adayı Fatih Çapar’ı kabul etti.

Başkan adayı Demir, takımın sahipsiz kalmaması adına yola çıktıklarını belirterek, yapacakları çalışma hakkında bilgi sundu.

Demir ve Çapar’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Posbıyık, oluşacak yönetime ve kulübe sezonun geride kalan maçlarında başarılar diledi, destek çağrısında bulundu.

Başkan Posbıyık; “Kdz. Ereğli 1980 Spor Kulübü’nün yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıklayan şehrimizin kıymetli iş insanlarından Aydın Demir’e ve yönetim kurulu üyesi adayı Fatih Çapar’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Buradan bir kez daha tüm spor camiasına, futbolseverlere, iş dünyasına, siyasilere ve sanayi kuruluşlarına şehrimizin takımına ve oluşacak olan yönetime destek verilmesi çağrısında bulunuyorum.

Bu zorlu ortamda takıma sahip çıkmak için yola çıkan Aydın Demir ile ekip arkadaşlarına ve Kdz. Ereğli 1980 Spor Kulübümüze 2026-2027 sezonunun geri kalan döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.